The newly opened 约翰D. 和亚历山德拉C. Nichols Center for 剧院 and 跳舞

约翰D. 和亚历山德拉C. Nichols Center for 剧院 and 跳舞

Opened in April 2022, the Nichols Center includes the newly expanded and renovated Norris Ely Orchard 剧院, 一个舞蹈工作室, and a black box theater. 

The new center, designed by Robert A. M. 斯特恩的建筑师, offers expanded and more flexible teaching and support spaces, a completely renovated modern theater, and the combination of theater and dance in a single handsome facility. While the footprint of the existing NEO remains much the same, the renovation provides for an expanded st年龄, adding both width and depth, as well as increased audience capacity from 150 to 200 with improved sight lines. The plan also calls for a separate scene shop, a costume shop with stor年龄, 两个更衣室, an expanded green room, and restrooms positioned more efficiently and effectively. 最后, the renovated NEO will include state-of-the-art technology in a soundproof booth and throughout the facility that will allow our faculty and visiting experts to teach these aspects of technical theater. 

 
约翰D. 和亚历山德拉C. Nichols Center for 剧院 and 跳舞, designed by Robert A. M. 斯特恩的建筑师, offers expanded and more flexible teaching and support spaces, a completely renovated modern theater, and the combination of theater and dance in a single handsome facility. 
约翰D. 和亚历山德拉C. Nichols Center for 剧院 and 跳舞 - Rear Exterior
The dance studio’s west and east walls are clear glass, rewarding those in the lobby with a view through to the Meadows.

To the south of the renovated NEO, there is a spacious lobby, complete with ticket booth and cloakroom, 一个舞蹈工作室 with a sprung floor, an expansive black box theater, 观众厕所, 还有一个小厨房. The dance studio’s west and east walls are clear glass, rewarding those in the lobby with a view through to the Meadows. The black box theater enables rehearsals, 课堂教学, and smaller productions with flexible seating for forty-to-sixty audience members. The small kitchen allows us to host receptions and dinners in the lobby or in the black box in conjunction with performances or over 团聚 Weekend. 

 

约翰D. 和亚历山德拉C. Nichols Center for 剧院 and 跳舞 - Entry
West Facade, Looking Southeast

To the south of the renovated NEO, the plan adds a spacious lobby, complete with ticket booth and cloakroom.

新阶段呈现
新剧院

The NEO renovation provides for an expanded st年龄, adding both width and depth, as well as increased audience capacity from 150 to 200 with improved sight lines.

约翰D. 和亚历山德拉C. Nichols Center for 剧院 and 跳舞 - Dane Studio
舞蹈工作室

The dance studio, designed with a sprung floor, includes a rewarding view through to the Meadows.

 

First Floor Plan for the 约翰D. 和亚历山德拉C. Nichols Center for 剧院 and 跳舞